Skip to main content

Program de afiliere

Program de afiliere - recomandari

Vrei un venit suplimentar și în același timp să ajuți un prieten sau un coleg să aibă un magazin online de succes? Weblike PRO oferă un comision de 700 de lei pentru orice recomandare care se materializează într-un contract pentru construirea unui magazin online.

Formular de înscriere

Alătură-te programului nostru de afiliere

Regulament afiliere

Câștigi bani prin intermediul programului nostru de afiliere
 1. Organizare
  Cu ajutorul programului nostru de afiliere, câștigi un comision în valoare de 700 de lei din valoarea contractului semnat, pentru fiecare client recomandat de tine, care optează să își construiască un magazin online cu Weblike PRO.

 2. Durata
  Programul de afiliere este valabil permanent, astfel că te poți bucura mereu de beneficiile sale.

 3. Participanți
  Persoanele juridice au dreptul să se înscrie în programul nostru de afiliere. Participarea la program reprezintă un acord liber și necondiționat cu toate prevederile Regulamentului.

 4. Derularea programului
  Participarea la programul de afiliere este deschisă permanent.
  Prin intermediul programului nostru de afiliere, ai posibilitatea de a câștiga o recompensă în valoare de 700 de lei din valoarea contractului semnat pentru fiecare client recomandat de tine, care decide să își construiască magazinul online cu Weblike PRO.

 5. Reguli de validare
  Acestea sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească recomandările pentru a fi considerate valide:

  Recomandarea trebuie înregistrată prin intermediul formularului de înscriere oficial sau prin intermediul unui email expediat la adresa suport@weblike.ro;
  Să fie realizată de către o companie cu personalitate juridică;
  Să respecte toate prevederile prezentului regulament de afiliere.

 6. Regulamentul programului
  Orice persoană interesată poate obține gratuit acces la Regulamentul de participare și desfășurare a programului de afiliere prin accesarea paginii web curente.

 7. Securitatea datelor personale
  Participarea la programul de afiliere presupune acordul expres al participanților cu privire la prelucrarea și stocarea datelor lor personale de către Organizator în scopul unor potențiale informări ulterioare din partea acestuia.

  Organizatorul se obligă să nu divulge datele personale către terți, cu excepția societăților comerciale implicate în organizarea Campaniei și a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

  Participanților la programul de afiliere le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 8. Încheierea programului
  În cazul în care apare un eveniment ce constituie caz de forță majoră, conform legislației în vigoare sau în cazul schimbării cadrului legislativ poate duce la încetarea prezentului program de afiliere. Dacă Organizatorul dorește să suspende programul, aceasta va notifica participanții la program înainte cu 7 zile de operarea modificărilor.

 9. Dispoziții Finale
  Organizatorul se poate angaja să modifice datele și durata Campaniei și va notifica public despre aceste modificări. Participanții sunt de acord că prin participarea la Campanie vor respecta și se vor conforma tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial, inclusiv oricăror modificări ulterioare aduse acestuia.

Siguranța și satisfacția clienților sunt prioritare pentru Weblike PRO. Prin urmare, urmărim cu strictețe parteneriatele noastre și ne asigurăm că toți partenerii noștri respectă standardele noastre ridicate de calitate și integritate.

Dacă sunteți interesat să deveniți afiliat al Weblike PRO și să promovați serviciile noastre de web design pentru creare magazine online, este necesar să respectați anumite reguli și standarde:

 1. Respectați drepturile de proprietate intelectuală ale Weblike PRO asupra mărcilor și logo-urilor sale.
 2. Folosiți numele și logo-ul Weblike PRO doar în scopul promovării serviciilor noastre de web design pentru creare magazine online.
 3. Nu folosiți numele sau logo-ul Weblike PRO în nicio formă de publicitate falsă sau înșelătoare.
 4. Promovați serviciile noastre într-un mod etic și respectuos, în conformitate cu valorile și standardele noastre.
 5. Respectați confidențialitatea și protejați informațiile personale ale clienților noștri.

Dacă sunteți de acord cu aceste reguli și sunteți interesat să deveniți afiliatul nostru, vă rugam să completați formularul de înscriere. Suntem bucuroși să colaborăm cu parteneri de încredere și să dezvoltăm afaceri de succes împreună!