Tot ce ai nevoie de la o agenție de web design

Experiență
Încredere, Know-how

Certificari ISO 27001
Ai nevoie de un partener care poate pune la dispoziție ani de experiență neprețuită și know-how, câștigate prin munca la sute de proiecte din numeroase domenii.

La Weblike PRO, facem consultanță, design și dezvoltare de Websituri, Aplicații Web, web hosting și soluții ”on cloud” (mai facem și alte chestii, ca logouri, suport IT, fotografii) pentru companii din lumea întreagă, din peste 15 domenii. Suntem designeri vizuali (ex. oameni creativi) & dezvoltatori web (ex. tocilari).

Serviciile noastre

Proiectarea și construirea de produse personalizate și soluții digitale (site-uri, Soluții IT, hosting, backup de date) la nivel de top, este o provocare și, de multe ori, o munca istovitoare. Să o faci foarte bine nu este un lucru ușor. Așadar, găsirea partenerului potrivit cu care să lucrezi este foarte importantă.

Cum putem noi ajuta?

Am proiectat și produs Websituri & Aplicații creative, funcționale și orientate către rezultate pentru sute de companii și persoane fizice. Munca noastră a ajutat afacerile să obțină mai mult trafic, să crească vânzările, să obțină mai multe înscrieri și să convertească mai mulți utilizatori în clienți plătitori. Iată câteva scenarii care ilustrează cum lucrăm cu clienții noștri pentru a obține rezultate bune.

Crearea unui nou Website sau a unei Aplicatii Web de la zero

Cauți să creezi ceva nou și unic, sau lansezi o nouă afacere sau un nou produs? Noi lucrăm neobosit să creem cel mai bun produs posibil pentru clienții noștri, punând anii de experiență și know-how-ul să lucreze pentru tine.

Îmbunătățirea sau re-designul unui produs existent

Ai un Website învechit sau o Aplicație Web care nu mai pertformează așa cum o făcea la început, sau ți-ai schimbat obiectivele generale? Weblike PRO este angajat cu regularitate în munca de re-design pentru a ajuta clienții să folosească următoarea versiune a Websiturilor lor sau a Aplicațiilor lor.

Lucrăm ca echipă a ta digitală permanentă

Te-ai gândit să angajezi o echipă dedicată cu care să poți lucra și care să țină pasul cu nevoile tale? Serviciile noastre se fac per oră, sunt flexibile - ajutăm mulți clienți cu muncă de proiectare UI (interfață utilizator), servicii de dezvoltare Web și consultanță UX (experiență utilizator).

Consultanța și consilierea echipei tale actuale

Ai o echipă (proprie sau externă) care se ocupă de proiectare și dezvoltare, dar încă au nevoie de consultanță de specialitate și sfaturi în privința experienței utilizatorului, designului vizual sau a conceptelor de dezvoltare? Avem peste 11 ani de experiență pe toate tipurile de proiecte pe care le facem să lucreze pentru tine atunci când consiliem în privința celor mai bune practici, concepte de design, și decizii strategice Web.

Din 2010 am creat produse care sunt folosite de mii de persoane.

Am încheiat parteneriate cu companiile mari și branduri importante, cum ar fi Eglo România, Inter Broker de Asigurare, Crișul Shopping Center, Aqua Park President și CG & GC Hi Tech, precum și cu nenumărate start-up-uri, persoane fizice și entități non-profit, pentru a proiecta, crea și construi produse care sunt utilizate de mii de oameni.

Portofoliul nostru

Ideea de bază este că am mai făcut asta înainte de multe ori și cu mult succes. Nu este dovadă mai bună a celor afirmate decât faptul că peste 80% dintre clientii noștri revin pentru noi colaborări sau se transformă în relații de colaborare pe termen lung.

Am încheiat parteneriate cu companii excelente, atât mari cât și mici, și am proiectat și executat Websituri & Aplicații creative, functionale și orientate către rezultat pentru ele. Munca noastră a ajutat companiile să obțină mai mult trafic, să crească vânzările, să obțină mai multe înscrieri și să convertească mai mulți utilizatori în clienți plătitori.

Am petrecut foarte mult timp selectându-ne echipa. Grupul nostru de bază este format din experți recunoscuți în diferite discipline - Web design, interfață și design UI (interfață utilizator), design UX (experiență de utilizare), dezvoltare web, branding și multe altele. Ne completăm reciproc, lucrăm împreună de ani de zile, construind o echipă sudată bazată pe încredere. Suntem o echipă mică și agilă, și lucrăm ca o echipă a ta pentru a obține rezultate excepționale. Ne propunem să ajutăm, nu doar să te mulțumim.

Suntem pregătiți și încântați să te ajutăm să rezolvi nevoile afacerii tale!

Câteva din părerile clienților noștri

Adi Martin

Adi Martin

Director General - Complex Aqua Park President.
Suportul permanent pe care l-a oferit echipa în promovarea stațiunii Băile Felix și a complexului nostru, Aqua Park President, s-a concretizat într-un timp foarte scurt prin creșterea numarului de turiști.
Adi Martin

Anca Marți

Manager - Grand'Or Deluxe.
"Conceptul Grand'or Deluxe este rezultatul eficienței, seriozității și a promptitudinii echipei Weblike Pro. Profesionalismul de care au dat dovadă s-a cuantificat încă din prima noastră lună de activitate."
Adi Martin

Paul Floruța

Director General - CG&GC HiTech Solutions.
"Weblike PRO este o echipă dedicată care a oferit cele mai bune soluții în domeniu și a răspuns prompt tuturor solicitărilor noastre în dezvoltare web, web-design și marketing online, completând cu succes serviciile oferite de noi colaboratorilor proprii.
Adi Martin

Carmen Cotrău

Director General - Inter Broker de Asigurare.
" Folosesc produsele Weblike PRO pentru administrarea rapida a sarcinilor economisind astfel timp, pe care il pot petrece cu fiica mea."