28 Martie 2014
# Topics
Follow Us

Promovare online, Social Media & E-mail

28 Martie 2014

Promovare online, Social Media & E-mail

Promovare online

Îţi faci promovare în reviste, TV, radio, ziare locale? Ştii câţi oameni ţi-au văzut/auzit reclama? Ştii pe ce dai banii? Prin promovarea online ştii pe ce dai banii şi ai rapoarte în timp real cu vizitatorii site-ului, afli câţi oameni ţi-au văzut reclama şi dacă aceasta este eficientă pentru afacerea ta...

Promovarea online este un factor economic valoros pentru că este modalitatea cea mai eficientă de a vinde online un produs!

Social Media

Social media este o cale mai nouă de a comunica și de a păstra legătura cu clienții dvs. Este noua cale de a afla și asculta ceea ce au de spus oamenii despre marca dvs. Este noul mod de transmitere "din gură în gură" și CALEA de dialog cu clienții în ziua de azi. Cu milioane de oameni online, folosind situri de social media ca Facebook, Twitter, YouTube și Flickr în fiecare zi, este greu pentru companiile de orice fel să ignore ideea de a le folosi în interesul lor. Administrarea prezenței în social media este necesar a fi considerată o activitate zilnică de bază. Social media este modernă și în timp real. Dacă trimiteți un singur tweet pe săptămână, de ce v-ar da cineva atenție? Dacă nu vă înnoiți informațiile despre companie sau domeniu în mod regulat, alții vă vor întrece, iar utilizatorii vor acorda atenție acelor companii. Weblike PRO are experiență în configurarea și administrarea unor campanii de succes în social media, pentru a crește vizibilitatea online a clienților noștri, alegând cele mai potrivite rețele pentru companiile lor.

E-mail Marketing

Conform noilor studii, e-mailul rămâne principala activitate online a oricărei generații. Weblike PRO poate proiecta, administra și executa următoarea dvs. campanie e-mail, pentru a atinge rate mari de livrare și întoarcere a investiției (Return Of Investment - ROI). Lucrând cu Weblike PRO pentru campania dvs. de marketing prin e-mail, veți primi un cont de client ce vă permite să vedeți în timp real statisticile de livrare, ieșire, deschidere și de citire. Cu un click pe un buton, e-mailul poate fi trimis regional, național sau global. Fie că anunțași un produs sau un serviciu nou, ori trimiteți un newsletter către clienții actuali, un e-mail poate fi o foarte bună soluție. Marketingul prin e-mail permite companiilor de toate mărimile să atragă atenția clienților sau să transforme potențialii clienți în cumpărători. Weblike PRO oferă clienților săi de E-mail Marketing următoarele servicii:

  • Template-uri cu design personalizat
  • Analiză completă a click-urilor
  • Strategii și programare de campanii
  • Administrarea listelor de e-mail-uri
  • Optimizare a conversiilor pentru a maximiza ROI (întoarcerea investiției) către ariile de interes
  • Creație, design, copywriting, traduceri
  • Pregătirea și dezvoltarea paginilor web de intrare (Website/landing pages)
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Latest Posts