EGLO România - Corpuri de iluminat

Orice încăpere are nevoie de lumină, nu doar pentru a avea vizibilitate, ci și pentru a asigura o atmosferă plăcută. În afara luminii naturale, ce intră în încăpere în mod firesc pe fereastră, mai există și iluminatul artificial, realizat cu ajutorul diverselor corpuri de iluminat.

Când vine vorba despre lumina artificială, din reflex ne fuge gândul la clasicul candelabru atârnat de tavan, dar varietatea corpurilor de iluminat este mult mai mare, chiar și numai destinate unui scop anume: lampadare pentru lumină ambientală, spoturi pentru a pune în valoare anumite obiecte, veoize pentru citit, etc. Există pe piață diverși producători de astfel de corpuri de iluminat, care propun de la cele mai simple și până la cele mai complexe, ori cu design minimalist sau modern, totul depinzând de gusturile clienților.

egloromaniaUnul dintre aceștia este Eglo România - membru al Grupului EGLO Austria - producator de renume pe piața corpurilor de iluminat, cu vanzari în peste 132 de țări de pe toate continentele, ce deține fabrici proprii de productie în Ungaria, China și India, ceea ce înseamna că peste 90% din produse sunt fabricate “in-house”. Gama de produse cuprinde peste 3.000 de produse pentru iluminat interior și exterior, la care se adaugă sursele de lumină (becuri, tuburi, etc.).

Suntem mândri de încrederea pe care ne-a acordat-o EGLO România pentru construcția magazinului online, pe care vă invităm să îl vizitați.